Over Tekstproduct

Tekstproduct is het allround vertaal- en tekstbureau van Marleen Portegies. Vanuit onze basis in de Achterhoek verzorgen wij vertalingen van en naar de Europese en ook naar de meer exotische talen. Daarnaast creëren wij Nederlandstalige teksten voor de zakelijke en particuliere markt.

 Wij geven kleur aan tekst en vertaling

Onze professionele native vertalers werken veelal vanuit hun land van oorsprong en vertalen uitsluitend naar hun eigen moedertaal. Naast algemeen onderlegde vertalers kunnen wij ook een beroep doen op ons vaste team specialisten op een bepaald vakgebied. Een juridische, medische of technische vertaling vraagt immers andere competenties dan bijvoorbeeld vertalingen voor de recreatieve branche. U kunt daarom altijd rekenen op de hoogste kwaliteit op uw specifieke vakgebied.

Ook voor het creëren van Nederlandstalige teksten voor bijvoorbeeld uw website, brief, redactioneel stuk, advertorial e.d. werken wij samen met tekstschrijvers die van wanten weten. Over de kennis en het gebruik van de Nederlandse taal en het maken van een pakkende tekst met de juiste inhoud hoeft u zich geen zorgen te maken.

Neem contact op