Vertalingen

Een hele goede kwaliteit en tóch concurrerende tarieven. Een ambitieuze groep professionele vertalers die ervoor zorgt dat u een product in handen krijgt waarmee u zelfverzekerd voor de dag kunt komen. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve vertalers, die zich al jarenlang hebben bewezen. Allemaal bevlogen mensen, die vol overgave met taal bezig zijn en dus met uw opdracht!

Afhankelijk van de doeltaal, het specialisme en de moeilijkheidsgraad bewegen de woordtarieven zich tussen 10 en 25 eurocent excl. btw.

Teksten

Duidelijkheid staat voorop. Verrassingen zijn alleen leuk als ze positief uitvallen. 

Daarom wordt vooraf gecommuniceerd met welk uurtarief u kunt rekenen. Complexiteit/verdieping/specifieke kennis van de materie zijn van invloed op het uurtarief, dat zich tussen 35 en 60 euro excl. btw beweegt.

U kunt zelf actief invloed uitoefenen op het aantal uren dat wij met uw tekst bezig zijn, door ons te voorzien van voldoende input. Als we weinig informatie tot onze beschikking hebben, dan kost het verdiepen in de materie natuurlijk tijd. Dit is trouwens wel erg leuk werk. Het vergaren van meer kennis geeft altijd extra kleur aan een opdracht.

Revisie teksten

U wilt een bestaande tekst laten redigeren/reviseren. Onze taalexperts in praktisch alle talen zijn u hiermee graag van dienst. Het tarief wordt bepaald nadat wij de betreffende tekst hebben ontvangen en de kwaliteit ervan hebben kunnen beoordelen. Ook de moeilijkheidsgraad van de tekst is van invloed op het tarief. Soms is het nodig of aan te raden dat de gehele tekst opnieuw wordt vertaald. Het is daarom niet mogelijk op voorhand een vast tarief te communiceren.