Website & webshop

U bent goed in uw werk, maar wilt dat dit in bredere kring bekend wordt. U bent liever met uw vak bezig, dan achter de computer te moeten turen op teksten voor uw website of webshop. Als u ons inschakelt, kunt u ervan overtuigd zijn dat úw boodschap en úw product of kwaliteit prettig leesbaar op het WereldWijdeWeb wordt gecommuniceerd.

Wij koppelen uw vakgebied aan een tekstschrijver met kennis van uw specifieke branche. Hij of zij weet hoe uw doelgroep met vloeiend lopende teksten kan worden bereikt en vervolgens verleid om met u in contact te treden. En –niets menselijks is de mens vreemd- een professioneel ogende website met heldere teksten en relevante informatie werkt uitnodigend en wekt vertrouwen!

Het startpunt en de basis van een opdracht bestaat uit het inventariseren van uw wensen en ideeën. Het werkt prettig en doelmatig als u de tekstschrijver kunt voorzien van steekwoorden en een omschrijving van de belangrijkste kenmerken van uw bedrijf. Waar blinkt u in uit, waarom moet er voor uw bedrijf  worden gekozen, maar ook: zijn er regelmatig acties of andere speciale activiteiten/vaardigheden die belicht moeten worden? Met uw input gaan wij aan de slag. En we zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Persoonlijke & zakelijke documenten

Een heldere en plezierige schriftelijke communicatie staat voorop en is belangrijk voor elke betrokken partij. Zowel particulieren als bedrijven doen regelmatig een beroep op onze taalvaardigheid.

Voor particulieren verzorgen wij o.a. de volgende tekstproducten:

  • Die lastige brief, waarbij het om meer gaat dan het puntje op de í 
  • Correctie/revisie van brieven, (afstudeer) scripties, verslagen etc.
  • Begeleidende brief bij belangrijke (subsidie-) aanvragen
  • Vertaling van uw brief (voor de aankoop van een tweede huis, bijvoorbeeld in Portugal?), cv en andere documenten

Bedrijven weten ons vooral te vinden als het gaat om:

  • Revisie van bestaande brochures/folders
  • Een kritische blik op, of het maken van reclameteksten en advertorials
  • Nieuwsbrieven en persberichten
  • Proofreaden/reviseren van notulen, verslagen, brieven etc.
  • Vertaling van uw rapportages, presentaties, White papers etc.

Hulp nodig bij uw teksten?

Neem contact op